Logistiek maatwerk

Goede logistiek vraagt om aandacht van specialisten. Als de logistieke processen niet goed ingericht zijn, geeft dat problemen en oponthoud in het productieproces en worden onnodige kosten gemaakt. De logistieke diensten van Elauma Waagmeester helpen u uw proces snel, efficiënt en foutloos uit te voeren. Maak een afspraak om uw vragen en wensen door te nemen.

Kitting
U bestelt met 1 artikelnummer een kit en ontvangt alle onderdelen voor een machine, installatie of project in één verpakking. Op de pakbon en factuur vindt u uiteraard wel de hele samenstelling van de kit. Nog niet eer­der was bestellen, leveren, factureren en uitsorteren zo efficiënt.

Eigen bezorgdienst
Artikelen s’morgens besteld en nog dezelfde middag in huis. Voorraadartikelen kunnen wij op aanvraag nog dezelfde dag afleveren in het rayon rond magazijn Den Haag en Zaandam met onze Elauma-Waagmeester bezorgdiensten.

WebScanner
Gebruik onze webscanner om snel en foutloos uw voorraadarti­kelen te bestellen. Vanuit onze webwinkel genereert u eenvou­dig een scanbaar label. Of u scant de EAN code op de verpakking. Koppel de scanner aan uw computer en onze webwinkel toont omschrijving, prijs en voorraadgegevens. Bovendien kunt u de actuele gegevens naar uw eigen systeem overbrengen. U heeft volledige controle over uw voorraad.

2- bin systeem
Met ons 2-bin-systeem grijpt u nooit meer mis. Uw voorraad wordt over twee bakken verdeeld: eentje met grijpvoorraad en eentje met reservevoorraad. Is de grijpvoorraad op, dan worden de bakken omgewisseld. Wij houden uw reservevoorraad bij en zor­gen dat er altijd voldoende voorraad aanwezig is. U heeft hier geen omkijken meer naar en bespaard veel administratieve handelingen.

Nachtleveringen
Soms is het wenselijk om leveringen in de nacht te laten plaatsvinden met sleutel of code. Dit kan op locatie zoals in service auto’s, een toegankelijk deel van uw magazijn, container of drop-off point. In overleg met U bepalen we wat in uw situatie de beste oplossing is en hoe we dit het beste kunnen inrichten.

Download
Leaflet Logistiek Maatwerk