Kenniscentrum

Advies
Elauma Waagmeester is een merkonafhankelijk leverancier van producten en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. Dit houdt in dat wij op basis van uw wensen de juiste leveranciers met passende producten selecteren. Wij adviseren u van specificatie tot en met toepassing en installatie van onze producten. Daarnaast ondersteunen wij u door het maken van berekeningen en houden u op de hoogte van productinnovaties en ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat om voor elk project de beste oplossing te bieden. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Seminars
Om onze klanten op de hoogte te houden van de laatste wet- en regelgeving en de nieuwste innovaties organiseert Elauma Waagmeester regelmatig seminars. Deze seminars betreffen altijd een actueel thema en zijn tevens een interessante ontmoetingsplek voor branchegenoten. Hou de agenda in de gaten voor nieuwe seminars.

Technische opleidingen
Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij revisies en storingen is het belangrijk om voldoende kennis van de verschillende systemen in huis te hebben. Dit geldt voor zowel nieuwe als ervaren medewerkers. Om in deze behoefte te voorzien organiseert Elauma Waagmeester regelmatig trainingen en workshops.

Uiteraard kunnen we ook voorzien in andere relevante trainingen en maatwerktrainingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en data.