Proces Optimalisatie

Webwinkel
In onze webwinkel vindt u ons complete leveringspakket op het gebied van installatietechniek, industrie en industriële automatisering. De webwinkel is uitgebreid voorzien van beeldmateriaal, deeplinks naar gedetailleerdere informatie van fabrikanten en voorraadsgegevens van onze verschillende vestigingen. De uitgebreide zoek- en filteropties, en de bestelhulp voor installateurs maken het calculeren en bestellen nu nog makkelijker!

Smartphone App
Middels onze App kunnen Elauma en Waagmeester klanten met hun smartphone inloggen in de webwinkel om artikelen te zoeken en up-to-date prijzen en levertijden te bekijken. Vervolgens kunt u de artikelen in de winkelwagen klaarzetten of direct bestellen. Uiteraard kunt u zelf bepalen welke referentie de order krijgt en waar de order afgeleverd wordt. De app staat in de App Store

Elektronisch bestellen via ICM-koppeling
Veel softwarepakketten beschikken over een ICM-koppeling in hun bestelmodule. Met behulp van de ICM-koppeling is het mogelijk om bestellingen die in uw ERP-pakket zijn aangemaakt snel en foutloos digitaal naar Elauma Waagmeester te verzenden. Er is een standard koppeling voor o.a. Syntess, ENK en Handsoft. Heeft u een ander softwarepakket? Graag bekijken we voor u wat de mogelijkheden zijn om ook hier een ICM-koppeling tot stand te brengen.

Uw factuur elektronisch - ICF
Het corrrect inboeken van een papieren factuur kan tijdrovend zijn met een grote kans op invoerfouten. Dit wordt voorkomen als de facturen digitaal aangeleverd kunnen worden. Deze worden dan electronisch ingelezen en vindt er een automatische koppeling en controle plaats met de ontvangen goederen. In de ideale situatie hoeft de ingelezen factuur alleen nog maar gecontroleerd te worden. Minder kans op fouten en snellere verwerking van de gegevens zijn de grote voordelen..

Download
Leaflet Proces Optimalisatie

 


Helpdesk
Heeft u nog geen inloggegevens of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.